2010/08/27

Az ELMŰ visszatámad

Én már komolyan nem tuodm, hogy a címben említett áramszolgáltató mit akar, de talán időszerűlenne össztenniük a pöcseiket, és belőle tarisznyát fonni... Bizonyára nagyon unatkozhatnak a mérésügyi vagy milyen osztályon, vagy most éppen nincsen mágnes-szezon, ezért szinte azonnal válaszoltak a Magyar Energia Hivatal levelére, amit most ide be is illesztenék tanulmányozásra.



Szóval kaptunk egy levelet az ELMŰ Hálózati Kft-től, amiben megírták néhány sorban, hogy nem értenek egyet a döntéssel, ezért az ügyet a Fővárosi Bíróság elé viszik. Évi ma levelet váltott a MEH-nél az ügyünket intéző emberrel, aki elmondta, hogy itt az ő hivataluk és az áramszolgáltató lesz a két fél, és minket csak tanúnak hívhatnak be. Ide már csak azért is el kell menni, mivel a mi bőrünkről/pénzünkről vitáznak. Szóval úgy néz ki, hogy az ügy még korántsem záródot le. Továbbra is hasonlókat tudok mondani a múltban... most azt javasolnám nekik, hogy létesítsenek olyan kapcsolatot egy hímmedvével, amit magamnak nem kívánnék.

Lehet úgy tűnik, hogy mérhetetlenül rosszindulatú vagyok irányukban, de ez talán azért van, mert rászolgáltak. Arról nem is beszélve, hogy ők sem tartják egyenrangú félnek a fogyasztót, csak csupán egy olyan állatfajnak, amit folyamatosan lehet fejni. Ugyanakkor itt lép fel egy fura paradoxon, mert ezzel csak ők szopatják ügyfeleiket...

Nincsenek megjegyzések: